Fibre de celuloza – Izolatii Isocell

Fibre de celuloza – Izolatii ISOCELL

Pretul “la cheie” variaza intre 9,99€ – 14,99 €/mp cu TVA inclus. Reducere 24% pentru firmele din Romania si 4% pentru persoane fizice!

Fibra ISOCELL, produsa in Austria, este o termoizolatie din fibre de celuloza, fabricata din hartie de ziar printr-o procedura de reciclare. Materialul de baza din produsele ISOCELL este lemnul reciclat, deci Isocell este un material ecologic.

Fibre de celuloza - Izolatii ISOCELL

Izolarea casei cu fibre de celuloza – cea mai ecologica metoda de pe piata actuala!

Spre deosebire de alte materiale izolante, ISOCELL nu este toxic, nu contine substante nocive, nu irita pielea, fiind considerat un material termoizolant ”simpatic”.

Fibre de celuloza sunt suflate in cavitati si goluri cu ajutorul unor mașini speciale de suflare. Fibrele de celuloza devin in constructia lor pasloase, formand o saltea care se potriveste exact locului unde este asezata.

Fibre de celuloza – productia:

Pentru producerea acestor fibre de celuloza ISOCELL se utilizeaza exclusiv hartie de ziar, care este sortata, tocata marunt si introdusa apoi intr-o moara de tocat care descompune hartia pana la obtinerea structurii ei fibroase. Fibrele de celuloza ISOCELL sunt impregnate cu sare de bor pentru a le proteja de foc, mucegai, insecte sau alti daunatori. Sarea de bor este naturala si nu dauneaza omului sau mediului inconjurator. Ea se regaseste, de exemplu, in cantitati minime, in alimente cat si in lichidele pentru lentilele de contact. Productia este supusa celor mai severe criterii de calitate folosind tehnica germana, austriaca si europeana.

ISOCELL este ambalat in saci de 12,5 kg si se livreaza pe euro-paleti cu 21 de saci fiecare.

Pentru mai multe detalii despre fibre de celuloza si izolatii ISOCELL, nu ezitati sa ne contactati!

 1. ionita adrianaionita adriana03-14-2012

  Buna ziua,
  sunt interesata de izlolarea cu fibre de celuloza a unei suprafete tip asterial . Mentionez ca la suprafata nu exista acces exterior (doar printr-un apartament – tip mansarda ). Cladirea are P+2+M iar peste mansarda este un spatiu (tip pod) destul de inalt. Acoperisul este intr-o singura panta , cu inclinatie destul de mica, acoperit cu Lindab si are maxim 100mp. Cladirea se afla in Bucuresti. Accesul din strada ar fi foarte usor fiind o strada tip fundatura necirculata , daca nu sunt probleme de inaltime. Spatiul este detinut de agent economic .
  Inca o mentiune: Tavanul apartamentului , cel care separa podul este o structura de grinzi cu regips ( deci nu suporta greutate , se poate circula )

  Va rog sa-mi comunicati daca exista posibilitatea de executare a lucrarii si care ar fi costurile aproximative , eventual alte conditii
  Cu stima

 2. Se poate oferi “pachet termosistem” pentru utilizare in termoizolare blocurilor de locuinte, inclusiv cu agrement tehnic?

 3. relurelu09-11-2012

  am un pod cu o suprafata de 75 m2….si o inaltime a izolatiei probabile de 15-18 cm…se poate stii un pret ?

  • adminadmin09-12-2012

   da sigur, pretul este de 12 euro/mp pentru grosime de 15 cm si 15 euro/mp pentru 20cm grosime .toate materialele incluse

 4. Sorodoc IoanSorodoc Ioan03-22-2013

  Cine poate executa o lucrare in judetul Suceava?

Leave a Reply