Fibre de celuloza – Pret

Pretul pentru fibre de celuloza este mai mic decat cel pentru vata minerala!

Izolatia corecta a unei structuri este o INVESTITIE, nu o achizitie! Ce decideti sa folositi ca material de termo si fonoizolatie va face diferenta intre a plati foarte mult pentru incalzirea si racirea constructiei sau a avea o structura cu consumuri mici de energie. Rationamentul, in cazul alegerii tipului de izolatie, trebuie sa fie similar cu cel folosit la alegerea tipului de motor la o masina. Poti alege intre motoare ieftine cu consumuri mari, sau motoare performante cu consumuri mici.

Fibre de celuloza - Pret

In cazul unei izolatii cu fibre de celuloza, costul final al operatiunii de izolatie termica si fonica a structurii este dat de urmatorii parametrii:

  • marimea suprafetei – fixa
  • calitatea izolatiei – fixa
  • grosimea izolatiei – variabila 10-30 cm
  • densitatea materialului de izolatie – variabila 40-70 kg/m3
  • materiale auxiliare – variabila

Fiecare dintre elementele de mai sus genereaza costuri punctuale. Alegand o izolatie cu fibre de celuloza, puteti varia grosimea si densitatea stratului de celuloza si tipul foliei de bariera de vapori folosit.

Fibre de celuloza – pret

Astfel nivelul de cost evolueaza de la ieftin la … PERFORMANT. Deci, pretul variaza intre 9,99€ – 14,99 €/mp cu TVA inclus. Pentru persoane fizice oferim reducere 4%, iar pentru firmele din Romania reducerea este 24%, reprezentând valoarea TVA.

Costurile unei termo si fonoizolatii cu fibre de celuloza depind de solutia aleasa, de adincimea de izolare si de densiatea aleasa de beneficiar. In consecinta nu exista o cotatie de pret universal valabila. Ca ordin de marime, izolatia cu fibre de celuloza se situeaza intre metodele traditionale de izolatie folosite: intre nivelul de cost al vatei minerale si cel al vatei bazaltice.

Pentru mai multe informatii si detalii despre pret si fibre de celuloza, nu ezitati sa ne contactati!